Vionine Gizlilik Sözleşmesi

Değerli VIONINE Üyesi, 
VIONINE müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bazı kişisel bilgilerinizi (isim, yaş, ilgi alanlarınız, e-posta vb.) sizlerden talep etmektedir.
 
VIONINE sunucularında toplanan bu bilgiler, dönemsel kampanya çalışmaları, müşteri profillerine yönelik özel promosyon faaliyetlerinin kurgulanması ve istenmeyen e-postaların iletilmemesine yönelik müşteri "sınıflandırma" çalışmalarında sadece VIONINE bünyesinde kullanılmaktadır.
 
VIONINE üyelik formlarından topladığı bilgileri, söz konusu üyenin haberi ya da aksi bir talimatı olmaksızın, üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşmamakta, faaliyet dışı hiçbir nedenle ticari amaçla kullanmamakta ve de satmamaktadır.
 
VIONINE, e-posta adresleri ve üyelik formlarında istediği kişisel bilgilerin haricinde site kullanımı sırasında izlediği, ziyaretçi hareket ve tercihlerini analiz ederek yorumlamaktadır.
 
Kişisel bilgiler içermeyen bu istatistiksel veriler, VIONINE müşterilerine daha özel ve etkin bir alışveriş deneyimi yaşatmak amacıyla VIONINE iş ortakları ile paylaşılabilmektedir.
 
Müşteri bilgileri, ancak resmi makamlarca usulü dairesinde bu bilgilerin talep edilmesi halinde ve yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince resmi makamlara açıklama yapmak zorunda olduğu durumlarda resmi makamlara açıklanabilecektir. Müşterinin sisteme girdiği tüm bilgilere sadece Müşteri ulaşabilmekte ve bu bilgileri sadece Müşteri değiştirebilmektedir. Bir başkasının bu bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir.
 
Ödeme sayfasında istenen kredi kartı bilgileriniz, siteden alışveriş yapan siz değerli müşterilerimizin güvenliğini en üst seviyede tutmak amacıyla hiçbir şekilde VIONINE veya ona hizmet veren şirketlerin sunucularında tutulmamaktadır. Bu şekilde ödemeye yönelik tüm işlemlerin VIONINE arayüzü üzerinden banka ve bilgisayarınız arasında gerçekleşmesi sağlanmaktadır.
 
Üyelerimiz, VIONINE’a başvurarak kendisiyle ilgili;
 
Kişisel verilerin işlenip işlenmediğini öğrenme,
Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,
İlgili mevzuatta öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
İlgili mevzuat uyarınca yapılan düzeltme, silme ve yok edilme işlemlerinin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme,
haklarına sahiptir.
 
VIONINE, yukarıda yer alan talepler uyarınca, gerekçeli olumlu/olumsuz yanıtını, yazılı veya dijital ortamdan gerçekleştirebilir. Talebe konu işlemlerin bir maliyet gerektirmesi halinde, Kişisel Verilerin Korunması Kurulu tarafından, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 13. Maddesine göre belirlenen tarife üzerinden ücret talep edilmesi mümkündür.
1. Adım Yağ Bazlı Temizleme
Kore cilt bakımı birinci adım
Yağ Bazlı Temizleme

Yağ Bazlı Temizleme Kore cilt bakım rutinin ilk adımı, makyajı ve kiri çıkarmak için yağ bazlı temizleyici ile başlar.

Cildimizi temizlemeye yağ bazlı temizleyiciler ile başlamak gün içinde cildimizin maruz kaldığı yağ, kir ve makyajdan arınmamızı sağlar. Bu noktada, ciltteki lekeleri ve makyajı temizleyerek ilk adımı tamamlarız.Temizleyiciyi, nazikçe masaj yaparak uygulayın
ve sonrasında ılık su ile durulayın.

 

Ürünleri İncele
2. Adım Su BazlıTemizleyiciler
Kore cilt bakımı ikinci adım
Su BazlıTemizleyiciler

İkinci adım, biriken ter ve kirden kurtulmak için su bazlı temizleyici kullanmayı içerir.

Su bazlı temizleyiciler, cildimizin yüzeyinde kalan kirleri temizler ve cildimizi arındırır. Cildimizin tertemiz olmasını sağlar. Bu adımda dikkat etmemiz gereken en önemli konu, cildimize uygun ürünü doğru seçmek. İdeal ürünü seçmemiz cildimizin kurumaması için önemlidir. Çok kuru bir cilde sahipseniz bu adımı atlayabilirsiniz. Temizleyiciden yeterli miktarda avucunuza sıkın, yüzünüze ve boyun bölgenizenazikçe masaj yaparak ve köpürterek uygulayın. Sonrasında ılık su ile durulayın.

Ürünleri İncele
3.Adım Peeling
Kore cilt bakımı üçüncü adım
Peeling

Peeling Eksfoliasyon, esasen ölü cilt hücrelerini cildinizden çıkarmak anlamına gelir.

Cildimizin canlı olması ve parlaması için peeling adımı çok önemlidir. Cildimizi ölü hücrelerden arındırıp temizlememiz, sonrasında kullanacağımız ürünlerin etkilerini üst seviyeye çıkarır. Peeling’den yeterli miktarda avucunuza sıkın. Yumuşak ve narin bir şekilde masaj yaparak haftada 2-3 kez uygulama yapabilirsiniz. Düzenli olarak peeling yapmak, cildimizi parlatır, lekeleri azaltır, gözenekleri açar ve cildimizin nefes aldığını hissederiz. Cildiniz çok hassas ise veya cildinizde açık yara varsa bu adımı atlayabilirsiniz. Problemli (aktif akne, sivilce) ciltlere sahip olan kullanıcılarımızın bu adımı atlamasını öneriyoruz.

Ürünleri İncele
4. Adım Tonik
Kore cilt bakımı dördüncü adım
Tonik

Cildinizde kalan kiri temizlemek ve cildinizin pH seviyelerini dengelemek içindir.

Tonik cildimizi nemlendirir, gözenekleri açar ve cildin pH seviyesini dengeleyerek cildimizi bakıma hazırlar. Bu sayede sonrasında cildimize uygulayacağımız ampul veya serumlar cildimize daha iyi nüfuz ederek bakımın etkisini maksimum seviyeye çıkarır. Yüzünüzü güzelce yıkayın ve nemin fazlasını havlu yardımı ile alın. Sonrasında toniği, pamuğa döküp tüm yüzünüze, boynunuza ve göğsünüze uygulayabilirsiniz. Ardından cilt bakım rutininizde yer alan diğer ürünleri kullanabilirsiniz. Tonikler hem gece hem de gündüz kullanımına uygundur ve günde 2 kez de uygulanabilirler. Fakat cildiniz hassassa ve tahriş olmaya müsaitse, günde 1 kez kullanmak sizin için daha iyi olacaktır.

Ürünleri İncele
5.Adım Esans
Kore cilt bakımı beşinci adım
Esans

Esans, nemlendirici bileşenlerle doludur ve ayrıca hücre döngüsünü hızlandırır.

Korelilerin cilt bakım rutinlerine has, en önemli ve vazgeçilmez adım olan esanslar, konsantre nemlendirici görevi görürler. Esansların yoğunluğu, cilt bakım serumlarına kıyasla daha azdır, bu sayede cildimiz tarafından kolayca emilirler. Cildimizi nemlendirir, onarır ve hücre yenilenmesine yardımcı olurlar. Sonrasında uygulayacağımız serumların etkilerini maksimuma çıkarırlar ve serum için ideal zemini hazırlarlar. Avucunuza 4-5 damla damlattıktan sonra, parmak uçlarınızla hafifçe masaj yaparak uygulayınız.

Ürünleri İncele
6. Adım Serum Ampul
Kore cilt bakımı altıncı adım
Serum ve Ampul

Serumlar ve Ampuller konsantre formülleri sayesinde derin bakım yapar.

Serumlar ve ampuller belirli bir cilt sorununa etki edecek şekilde geliştirilmiştir. Bu adımda ihtiyacımıza yönelik doğru olan ürünü seçmek bakımın etkisini maksimuma çıkaracaktır. Yaşlılık çizgileri, leke problemi, akne, elastikiyet kaybı gibi cilt problemlerine göre seçim yapmalıyız. Cildimize uygun ve ihtiyacımız olan serum seçimi ile kısa sürede çok güzel sonuçlar alabiliriz. Probleme yönelik tedavi için geliştirilen serumlar ve ampuller konsantre formülleri sayesinde cildimize derinlemesine bakım yapar.

Ürünleri İncele
7.Adım Maske
Kore cilt bakımı yedinci adım
Maskeler

Kağıt Maskeler vitamin ve minerallerle doludur . Ayrıca son derece nemlendiricidirler.

Kore cilt bakımının vazgeçilmezler parçalarından bir diğeri maskeler. Uyguladığımız ürünü cildimize hapsederek maksimum faydayı almamızı sağlayan ve cildimize derinlemesine hapseden maskeler ile canlı ve ışıl ışıl bir cilde sahip oluruz. İhtiyacımıza göre çeşitli maskeler bulabiliriz. 15-20 dakika yüzünüze uygulayacağınız bu terapiyi haftada bir kaç gün yapmanız kısa sürede farkı görmenizi sağlayacaktır. Farklı etkileri olan farklı maskeleri haftalık rutininize oturtabilirsiniz. Öneri : Daha etkili sonuç almak için ampul veya serumlardan sonra maske uygulamanız önemlidir. Bazı serumların etkileri cildi kurutabileceği için bu adım cildinizi nemlendirmek için çok önemlidir.

Ürünleri İncele
8. Adım Göz Çevresi Bakımı
Kore cilt bakımı sekizinci adım
Göz Çevresi Bakımı

Göz kremleri göz altlarında , kırışıklıklarda ve koyu halkaları önlemede etkilidir.

Oldukça ince bir deriye sahip olan göz çevresi cildimizdeki en hassas bölgelerden birisidir. Bu sebeple bu bölgede, yalnızca göz çevresine özel olan ürünleri kullanmamız çok önemlidir. Göz altı morluklarına, torbalarına, göz çevresi kırışıklıklara iyi gelecek doğru ürünü bulmalısınız! Yavaş ve nazik hareketler ile göz çukuruna, göz pınarlarına ve göz çevresine uygulayınız. Göz ile temasından sakınınız.

Ürünleri İncele
9. Adım Nemlendirme
Kore cilt bakımı dokuzuncu adım
Nemlendirme

Bakım rutininin sonuna gelirken en önemli adımlardan birisi nemlendirici kremlerdir.

Bakım rutininin sonuna gelirken en önemli adımlardan birisi nemlendirici kremlerdir. Uyguladığımız bazı bakım ürünleri cildimizin kurumasına sebep olabilir. Bu sebeple cilt bakımının 9. adımı olan nemlendirme oldukça önemli bir adımdır. Nemlendiricileri yeterli miktarda elinize alın ve parmak uçlarınız ile tampon hareketler yardımıyla nazikçe uygulayın. Bu adım, bakımın önceki adımlarında uyguladığınız ürünlerin cildiniz tarafından emilmesine katkı sağlar ve iyi bir nemlendirici ile cildiniz ışıl ışıl parlar.

Ürünleri İncele
10. Adım Güneş Koruma
Kore cilt bakımı onuncu adım
Güneş Koruma

Güneş ışınlarının cildinize zarar vermesini önlemek için geniş spektrumlu bir güneş kremi önerilir.

Güneş bizi her ne kadar mutlu etse ve D Vitaminine doymamızı sağlasa da güneşe direkt maruz kalmak maalesef birçok cilt problemini de beraberinde getirir. Cildimizi güneşten korumamak, cilt lekeleri ve erken yaşlanma belirtileriyle karşılaşmamıza sebebiyet verir. Cilt bakımımızın son adımı, her zaman güneş kremi uygulamak olmalıdır. Sabahları dışarı çıkmadan önce uygulayacağımız güneş kremi, bizi gün boyunca hem zararlı güneş ışınlarından hem de diğer olumsuz dış etkenlerden koruyacaktır. Cilt bakım rutininize güneş kremini eklemeniz çok önemli. Özellikle gündüzleri evden çıkmadan önce güneş kremi uygulama alışkanlığını kazanmalısınız. Bu sayede ileride karşılaşabileceğiniz güneş kaynaklı farklı sorunlardan korunmuş olursunuz.

Ürünleri İncele